Members

معرفی UPS دوربین مداربسته

UPS دوربین مداربسته دستگاهی است که جهت تامین برق اضطراری دوربین مداربسته به کار می رود. بسیاری از سارقان برای جلوگیری از ثبت تصاویر دوربین مداربسته اقدام به قطع کردن برق محیط می کنند. در چنین شرایطی با استفاده از UPS می توانید از قطع شدن برق دوربین مداربسته جلوگیری کنید. بنابراین استفاده از دستگاه یو پی اس در سیستم دوربین مداربسته برای حفظ تصاویر دوربین در صورت قطعی برق توصیه می شود. در ادامه به بررسی انواع UPS دوربین مداربسته و مزایای نصب آن می پردازیم.



UPS در دوربین مداربسته
با استفاده از UPS می توان در صورت قطع برق شهر، دستگاه های الکترونیکی را روشن نگه داشت. UPS از عبارت Uninterruptible Power Supply گرفته شده و به معنای منبع تغذیه بدون وقفه است. استفاده از این دستگاه در پروژه های بزرگ دوربین مداربسته به شدت توصیه می شود. تغذیه مورد نیاز در اغلب دوربین های مداربسته، 12 ولت است. دستگاه UPS دارای تعدادی باتری به منظور ذخیره سازی انرژی است. باتری های مورد استفاده در این دستگاه ها، خشک یا اسیدی هستند و از طریق جریان برق شهری شارژ می شوند. دستگاه یو پی اس دوربین مداربسته، در صورت وصل بودن برق شهری، به صورت مستقیم از برق شهری تغذیه می کند. در صورت قطع شدن برق شهری، این دستگاه ها از طریق باتری های خود برق مورد نیاز سیستم را تامین می کنند.



انواع یو پی اس دوربین مداربسته
سه نوع دستگاه UPS دوربین مداربسته وجود دارد که شامل: یو پی اس آنلاین، یو پی اس آفلاین و یو پی اس Line Interactive هستند. با ما همراه باشید تا به بررسی هر کدام به صورت جداگانه بپردازیم.
• UPS آنلاین دوربین مداربسته (Online)
این نوع UPS ها برق خروجی خود از طریق اینورتر(Invertor) تامین می کنند. بنابراین دائما یک جریان ثابت برق به دوربین های مداربسته انتقال داده می شود. در این سری، هنگام قطع شدن برق، باتری ها به عنوان جایگزینی برای منابع تغذیه تجهیزات الکتریکی ما (اعم از: دوربین ها، رکورد ها و ..) استفاده می شوند. در یو پی اس های آنلاین با قطع شدن برق، دستگاه به کار خود (تولید برق) ادامه می دهد اما دیگر نمی تواند شارژ شود. یو پی اس های آنلاین به دلیل برخورداری از فن های خنک کننده گاها ممکن است سر و صدا ایجاد کنند. بیشترین کاربرد این نوع یو پی اس ها در دفاتر کوچک و منازل است. لازم به ذکر است که قیمت این نوع از UPSها نسبت به انواع دیگر آن، بالاتر است.

• UPS آفلاین دوربین مداربسته (Offline)
از UPS های آفلاین اغلب برای تامین برق اضطراری ادارات استفاده می شوند. در این سری، دوربین های مداربسته برق مورد نیاز خود را به صورت مستقیم از طریق برق شهری تامین می کنند. این UPS ها در صورت قطع برق و یا ایجاد اختلال در برق، فعال شده و شروع به کار می کنند. این دستگاه ها در صورت قطعی برق، با تاخیری کمتر از یک ثانیه، اقدام به تامین برق مورد نیاز تجهیزات می نمایند. یو پی اس های آفلاین هنگام فعالیت ایجاد سر و صدا نمی کنند و هم چنین مناسب برای استفاده در سیستم های کامپیوتری و مودم ها هستند.
• UPS لاین اینترکتیو دوربین مداربسته (Line Interactive)
این دستگاه ها دارای ترانسفورماتور هستند. در این نوع یو پی اس ها در صورتی که ولتاژ از یک حد مشخص کمتر شود، ترانسفورماتور فعال شده و از باتری به عنوان منبع تغذیه اصلی استفاده می شود. از جمله مزایای یو پی اس لاین اینترکتیو می توان به مقرون به صرفه بودن آنها نسبت به مدل آنلاین اشاره کرد. هم چنین این UPS ها برای سیستم های برق اضطراری، شبکه و سرور مناسب هستند.
بیشتر بخوانید: دوربین مدار بسته حارس
کاربرد های دستگاه UPS
در پاسخ به سوال کاربرد دستگاه UPS چیست باید گفت که یو پی اس دارای وظایف گوناگونی است. ولی به طور کلی وظیفه آن تامین برق و ایجاد پایداری لازم در انرژی برق ارسالی به تجهیزات الکتریکی است. در ادامه به برخی از وظایف آن اشاره شده است:
1- قطع برق:
در صورت وقوع قطعی دستگاه UPS انرژی مورد نیاز تجهیزات مداربسته را از طریق باتری خود فراهم می کند.
2- کاهش ناگهانی ولتاژ:
این پدیده معمولا بر اثر Overload شدن یا تجمع بیش از حد بارهای الکتریکی در شبکه برق به وجود می آید و باعث Reset شدن تجهیزات می گردد. در صورت وقوع افت ولتاژ ناگهانی، دستگاه سریعا وارد عمل شده و برق مورد نیاز تجهیزات را از طریق باتری ها تامین می کند. پس از رفع اشکال در برق شهر، همه چیز به وضعیت عادی بر می گردد.
3- نویز (Noise):
برای از بین بردن نویز در جریان الکتریکی در UPS ها بخشی به نام فیلتر در نظر گرفته شده که اثرات ناشی از آن را تا حد زیادی کاهش می دهند.
4- افت طولانی مدت ولتاژ:
در افت ولتاژ های طولانی، عملکرد UPS مشابه حالت قطعی برق می باشد. البته در چنین مواقعی می توان از دستگاه های استابلایزر (تثبیت کننده ولتاژ) استفاده نمود و افت ولتاژ را بدین وسیله جبران خواهد نمود.
5- افزایش شدید و ناگهانی ولتاژ:
این پدیده معمولا در هنگام وقوع رعد و برق های شدید و اصابت آن با ساختمان یا دستگاه ها رخ می دهد. این پدیده باعث می شود در این مواقع برخلاف افت ولتاژ، بار های الکتریکی به یک باره از مدار خارج شده و منجر به افزایش ناگهانی ولتاژ می شوند. این امر ممکن است باعث سوختن و از کار افتادن دوربین مداربسته نیز بشود.
در این مواقع دستگاه های UPS به واسطه مدارهای حفاظتی که در خود دارند این افزایش ولتاژ را از شبکه حذف نموده و از رسیدن آن به تجهیزات جلوگیری می کنند.
ساختار و عملکرد دستگاه UPS
همان طور که در بالا اشاره شد دستگاه UPS حکم یک باتری را دارد. از آنجایی که باتری ها تنها با ولتاژ DC شارژ می شوند، باید ابتدا جریان برق را به DC تبدیل نمود تا امکان شارژ دستگاه فراهم گردد. از آنجایی که باتری های ولتاژ بالا قیمت به مراتب بیشتری دارند معمولا در طول DC سازی ولتاژ، به میزان 12 یا 24 ولت افت ولتاژ خواهند داشت.
پس از اتمام عملیات، برق DC به باتری ها وارد شده و آنها را شارژ می کند. از آنجایی که تجهیزات الکتریکی با برق AC یا همان برق شهری کار می کنند باید برق DC مجددا به برق شهری تبدیل گردد. این روند تبدیل در واقع پیچیده ترین قسمت استفاده از دستگاه UPS است. دستگاه UPS از طریق یک اینورتر ولتاژ DC را به AC تبدیل می کند.

رنج و توان دستگاه
یو پی اس (UPS) ها با توان هاي مختلفي تولید شده و معمولا توان آنها با واحد ولت آمپر (VA) نشان داده مي شود. رنج هاي متداول در بازار به شرح زیر است:
600VA، 1KVA، 1.5KVA، 2KVA، 3KVA، 5KVA، 6KVA، 10KVA، 15KVA، 20KVA
برای مطالعه بیشتر: نمایندگی هایک ویژن


اجزای تشکیل دهنده UPS دوربین مداربسته
UPS ها دارای سه بخش: باتری، شارژر و مبدل هستند.
• باتری UPS: باتری ها یکی از اجزای مهم دستگاه یو پی اس به شمار می آیند. آن ها در زمان وصل بودن برق وظیفه ی ذخیره سازی برق را به عهده دارند. زمانی که برق قطع می شود، برق مورد نیاز تجهیزات مصرف کننده را فراهم می کنند. این باتری ها در دستگاه های UPS، به دو صورت داخلی و خارجی می توانند قرار بگیرند.
• شارژر UPS: شارژر یو پی اس وظیفه ی تامین جریان و ولتاژ برای باتری ها را بر عهده دارد. کیفیت شارژر تاثیر به سزایی در عملکرد بهتر دستگاه و باتری دارد.
• مبدل UPS: مبدل در دستگاه یو پی اس وظیفه تبدیل جریان مستقیم برق به جریان متناوب را به عهده دارد. زمانی که نوسانات برق وجود داشته باشد و یا برق قطع شده باشد، مبدل با متناوب کردن جریان باتری اقدام به تامین برق تجهیزات مصرف کننده می نماید. اینورتر ها از توان اسمی مشخصی برخوردار هستند. در اغلب تاسیسات مسکونی از مبدل های کمتر از 10 کیلووات استفاده می شود. در حالیکه برای کاربری های تجاری از مبدل هایی با توان بیش از 100 کیلووات استفاده می شود.

Views: 2

Comment

You need to be a member of On Feet Nation to add comments!

Join On Feet Nation

© 2024   Created by PH the vintage.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service