Members

Belgia vinner 3-0 seier over Afrika

En internasjonal oppvarmingskamp ble avholdt på Roy-Poudouan Stadium. Belgia Billige Fotballdrakter beseiret Egypt 3-0 hjemme Lukaku og Azar scoret mål Fellaini er glasur på kaken.

Belgia tapte for Egypt 4-0 i 2005. Martinez gjorde bare to erstatninger for startlinjen. Sjømann erstatter den skadde Kompany, Vitser erstattet Dembele. Hamed startet spillet med bare 2 minutter. Spade Azar fikk et gult kort. Så fouled Carrasco også for et gult kort. Belgia begynte å ta kontroll over initiativet Mortens perimeter skudd ble lagret. Skudd fra høyre side av Munye's begrensede område ble også blokkert. Mertens krysser til høyre, Lukaku's fremste punkt savnet på nært hold.

Den andre halvdelen. Alderveld, Drakter Belgia lang rekkevidde etter avbøyning. Trezeguet, som kom på benken, skudd lavt på venstre side av straffeområdet. Det ble konfiskert av Kurtova. De Bruyne savnet et langt skudd. I Chadley-passet savnet Munieyers skudd øverst til høyre. I passet til Munier, Den lave skuddet på venstre side av Carrascos straffesone ble lagret. Debraone frispark direkte skudd ble konfiskert. Belgia forseglet seieren i 92. minutt. Bashujayi passerer på høyre side av det begrensede området, Fellaini presset et tomt mål i nettet på kanten av det begrensede området, 3-0.