مهاجرت به استرالیا
مانند بسیاری از مردم، ممکن است به دلایل مختلفی تصمیم به مهاجرت به کشورهای دیگر بگیرید. دلایل مختلفی برای مهاجرت وجود دارد، شما باید از شرایط کشور مقصد و تناسب آن با نیازها و اهداف خود آگاهی کافی داشته باشید. برخی از کشورها شرایط مطلوب تری دارند و استرالیا یکی از این کشورهاست. آب و هوای زیبا و طبیعت بکر، انگلیسی زبانان این منطقه و از همه مهمتر اقتصاد پررونق و فرهنگ استقبال از مهاجران از مهم ترین دلایلی است که بسیاری از خارجی ها را به این کشور می کشاند.
به طور کلی راه های زیادی برای مهاجرت به استرالیا و اقامت استرالیا وجود دارد اما با افزایش تعداد مهاجران به استرالیا شرایط سخت تر می شود. با این حال هنوز فرصت هایی برای افراد شایسته وجود دارد که با ارائه یکسری شرایط می توانند به راحتی به این کشور زیبا مهاجرت کنند. در اینجا چند راه متداول برای مهاجرت به استرالیا آورده شده است. با ما همراه باشید.

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری و کارآفرینی
مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در حال حاضر راحت ترین راه برای مهاجرت به استرالیا می باشد. برای سرمایه گذاری ابتدا باید ویزای اقامت چهار ساله که به ویزای 188 استرالیا نیز معروف است را دریافت کنید. این ویزا بسته به وضعیت و سرمایه شما زیرشاخه های زیادی دارد اما به طور کلی با حداقل شرایط زیر می توانید برای ویزای کارآفرینی که یکی از رایج ترین زیرشاخه های ویزای 188 است اقدام کنید:
• حداقل 55 سال سن داشته باشید
• دارایی های بیش از 800000 دلار (شامل دارایی های قابل انتقال و غیرقابل انتقال)
• گردش مالی در دو سال گذشته (فروش یا سپرده حساب) بیش از 500000 دلار است.
• امکان اثبات کارفرما یا خوداشتغالی در ایران برای دو سال مالی کامل.
توجه: برای تبدیل دلار استرالیا به ریال از نرخ ارز دولتی استفاده کنید.
با استفاده از این شرایط می توانید برای ویزا و انتقال اسناد مربوط به آن مانند قیمت املاک، صورت های مالی، طرح تجاری و غیره اقدام کنید. با تماس با اداره مهاجرت استرالیا می توانید این ویزا را برای خود و خانواده خود دریافت کنید.
پس از ورود به استرالیا، باید برنامه ریزی کنید و یک کسب و کار راه اندازی کنید یا یک شرکت در استرالیا راه اندازی کنید. تحت شرایطی که در زیر ذکر شده است، می توانید به راحتی اقامت دائم خود و تمام اعضای خانواده خود را با ویزای 888 دریافت کنید:
• سرمایه گذاری در استرالیا بیش از 200000 دلار در تجارت.
• دو سال فعالیت تجاری؛
• مقدار سالانه بیش از 300000 دلار فعالیت تجاری

مهاجرت به استرالیا از طریق دانش و تجربه کاری
اگر دانش و تجربه کاری در زمینه خاصی دارید، مهاجرت به استرالیا می تواند انتخاب خوبی باشد. این کشور دارای اقتصاد قدرتمندی است که هر روز به پیشرفت خود ادامه می دهد. افرادی که در رشته های پرطرفدار تحصیل کرده اند و در آن رشته تجربه دارند می توانند برای دریافت ویزای خود اقدامات لازم را انجام دهند.
مثلاویزای 186 برای افرادی است که توسط یک شهروند استرالیایی به عنوان کارفرما کمک می شوند و اسپانسر آن شخص می شوند تا بتوانند به راحتی اقامت دائم استرالیا را دریافت کنند.
ویزای 189 برای کسانی است که با استقلال کامل و با تکیه بر دانش و مهارت خود قصد مهاجرت به استرالیا را دارند. در این صورت فرد باید بتواند حداقل 65 امتیاز را جمع آوری کند. حالا این امتیاز دهی چگونه است؟ این ارزیابی بر اساس تجربه کاری، سن، تحصیلات، سطح مهارت های زبانی و غیره است. به هر فرد شما گفتید اگر اسپانسر داشته باشید می توانید 5 امتیاز بگیرید. اگر فردی بخواهد خود اسپانسر شود باید اقدامات لازم را برای اخذ ویزای 190 انجام دهد.
افرادی که بتوانند اسپانسر شناخته شده ای داشته باشند که در ایالت کم جمعیت استرالیا زندگی می کند، می توانند 10 امتیاز به عنوان آب آشامیدنی دریافت کنند. در این صورت برای افراد ویزای 491 صادر می شود. این ویزا یکی از ویزاهای موقتی است که افراد می توانند تنها چهار سال در آن بمانند. تصمیم برای اقامت دائم چیست؟ پس از دو سال اقامت در کشورهایی که جمعیت زیادی ندارند، می توانید اقدامات لازم را برای اخذ اقامت دائم انجام دهید.
در سال‌های اخیر، مقامات استرالیایی برای کنترل پراکندگی جمعیت، مهاجران را به کشورهایی با جمعیت کمتر هدایت کرده‌اند. برای اجرای این استراتژی، ویزای 491 و 187 با سهولت بیشتری برای اتباع خارجی صادر می شود، مشروط بر اینکه فرد قصد اقامت در کشورهای کم جمعیت را داشته باشد.
برای اخذ ویزای 187 چه شرایطی وجود دارد؟ اگر بتوانند در کشوری با جمعیت کم کارفرما پیدا کنند این ویزا برایشان صادر می شود و می توانند اقامت دائم بگیرند. البته در این ویزا باید شایستگی خود را برای موقعیت شغلی فعلی ثابت کنند.
ویزای 476 برای افرادی است که در رشته های مهندسی تحصیل کرده اند. البته مدارک آنها باید از دانشگاه های تهران و بین المللی امیر کبیر صادر شده باشد. با دریافت این ویزا فقط می توانید یک سال و نیم اقامت داشته باشید. در این مدت باید سعی کنید از طریق سایر ویزاها امتیازات لازم و اخذ اقامت دائم را کسب کنید.
برای اینکه پس از 1.5 سال به راحتی اقامت دائم دریافت کنید، باید به دنبال اسپانسر و سوابق کاری باشید. توجه داشته باشید که برای افزایش شانس خود برای اخذ اقامت دائم باید هنگام وارد نمودن اطلاعات فرم مربوطه از صحت اطلاعات اطمینان حاصل نمایید. افراد زیادی بودند که تمام شرایط را داشتند و از امتیازات لازم برای اخذ ویزا برخوردار بودند، اما به دلیل عدم تبلیغات، مشخصات خود را اشتباه وارد کردند. بهترین پیشنهاد برای مهاجر در رابطه با شما دوست عزیز هماهنگی با وکیل مهاجرت است.

مهاجرت به استرالیا از طریق آشنایان
مقامات استرالیایی توجه زیادی به جمعیت خانواده و حضور کودک در کنار والدین دارند. اگر تصمیم به مهاجرت خانوادگی دارید از سه طریق می توانید مهاجرت موفقی به استرالیا داشته باشید.

• ویزای کودک: با استفاده از این نوع ویزا افرادی که اقامت دائم استرالیا را با موفقیت دریافت کرده اند می توانند به راحتی فرزندان خود را با خود همراه کنند.
• ویزای والدین: در این مدل ویزا افرادی که قصد دارند والدین خود را با خود بیاورند می توانند برای این ویزا اقدام کنند.
• ویزای همسر: در این ویزا، همسر یا نامزد شما باید اقامت دائم استرالیا را داشته باشد. در این صورت باید بتوانید به دولت استرالیا ثابت کنید که شما دو نفر نامزد یا ازدواج کرده اید. لازم به ذکر است که برای شروع به شما اقامت موقت می دهد که 24 ماه برای ازدواج و 9 ماه برای نامزدی است. شما می توانید پس از مهلت تعیین شده اقدامات لازم برای اخذ اقامت دائم را انجام دهید.
در نهایت برای دریافت اقامت دائم با ویزای خانوادگی باید نمره خوبی در زبان انگلیسی داشته باشید و همچنین بتوانید به راحتی از پس هزینه های زندگی خود برآیید.

مهاجرت به استرالیا از روش بازنشستگی
اگر جزو بازنشستگان گران قیمت هستید و قصد دارید دوران بازنشستگی خود را در استرالیا بگذرانید، در صورت داشتن شرایط می توانید به این کشور مهاجرت کنید. این ویزا برای افرادی صادر می شود که به سن 55 سالگی رسیده باشند. یکی از نکات مهم این است که می توانید از پس هزینه های زندگی خود برآیید. شما هم باید به یکی مثل شوهرتان تکیه کنید. لازم به ذکر است که این ویزا برای اقامت موقت صادر می شود اما پس از اتمام تاریخ انقضا به راحتی می توانید آن را تمدید کنید. یکی از مواردی که باید به آن توجه کنید سرمایه گذاری در این نوع ویزا است.
متاسفانه در زمان نگارش این مقاله قوانین استرالیا اجازه صدور این ویزا را برای ایرانیان نمی دهد. لازم به ذکر است این پرونده توسط مقامات استرالیایی در دست بررسی است و ممکن است در آینده تغییر کند.

برای تحصیل به استرالیا مهاجرت کنید
به طور کلی، حدود 50 دانشگاه با رتبه عالی در سراسر جهان وجود دارد که 10٪ از این دانشگاه ها در استرالیا هستند. طبق اطلاعات تایید شده رتبه 3 را در پرطرفدارترین دانشگاه های دنیا دارد و سالانه دانشجویان زیادی به این کشور مهاجرت می کنند. این ویزا به صورت موقت برای افراد صادر می شود و تا پایان دوره تحصیلی فرد معتبر است. شایان ذکر است قبل از شروع دانشگاه باید برای ویزای تحصیلی اقدام کنید در غیر این صورت با مشکلات جدی مواجه خواهید شد.
اگر بعد از اتمام تحصیل قصد اقامت در استرالیا را دارید باید فوراً شغلی پیدا کنید و برای ویزای کار اقدام کنید که منجر به اقامت دائم این کشور می شود.
تنها کاری که باید انجام دهید این است که در یکی از دانشگاه های استرالیا پذیرفته شوید. پس از پذیرش، می توانید برای ویزای تحصیلی اقدام کنید. لازم به ذکر است که اگر دانشگاه از شما حمایت مالی نمی کند باید هزینه های زندگی خود را تامین کنید. البته بعد از مهاجرت می توانید به صورت پاره وقت کار کنید.

هزینه های سفر به استرالیا
اولین سطح هزینه های مهاجرت به استرالیا مربوط به درخواست ویزا و جمع آوری مدارک مربوطه می باشد. خط دوم این هزینه ها مربوط به زندگی، تحصیل و کار است. هزینه های روزانه در استرالیا نسبتا زیاد است اما در مقایسه با امکانات رفاهی و درآمد این کشور خارجی قابل قبول است. درآمد افراد به میزان دانش و تجربه آنها و کشوری که می خواهند به آن مهاجرت کنند بستگی دارد. طبق سرشماری هر نفر سالانه حدود 70 تا 90 هزار دلار پول دارد.
اما هزینه هر فردی که در استرالیا زندگی می کند و هیچ هزینه اضافی برای زندگی روزمره ندارد حدود 2800 دلار در ماه است. این هزینه ها برای یک زوج تقریباً 4100 دلار است. برای یافتن دقیق تر این هزینه ها، وب سایت هایی وجود دارند که این هزینه ها را با دقت و صحت کامل به شما ارائه می کنند.
اگر بخواهیم این هزینه ها را به طور جداگانه به شما ارائه دهیم، مثلا هزینه مسکن که کاملا به محله و ایالت مورد نظر بستگی دارد، حدود ۱۲۰۰ تا ۳۲۰۰ دلار در ماه است. هزینه‌های انواع حساب‌ها معمولاً حدود 1200 دلار در ماه است. هزینه های مصرفی مانند گوشت، نان، شیر، ماکارونی و .... آنها حداقل 400 دلار در ماه شروع می کنند. سایر هزینه ها مانند لباس کاملا به خود شخص بستگی دارد و مبلغ خاصی برای او در نظر گرفته نشده است.
دانشجویی که بورسیه تحصیلی دارد تحت حمایت دانشگاه است اما دانشجویی که این امتیاز را ندارد باید هزینه خوابگاه خود را همراه با شهریه پرداخت کند. هزینه خوابگاه دانشجویی که می خواهد خوابگاه دانشگاهی داشته باشد حداقل 1000 دلار در ماه است در غیر این صورت هزینه ها مانند بالا می باشد.
افرادی که می توانند اقامت دائم استرالیا را دریافت کنند دیگر نیازی به پرداخت هزینه های بهداشتی و درمانی ندارند و تمامی این هزینه ها بر عهده دولت استرالیا می باشد.
Google.com

Views: 4

Comment

You need to be a member of On Feet Nation to add comments!

Join On Feet Nation

© 2024   Created by PH the vintage.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service